Earth Hour LA 23.3., osallistu ja ole mukana!

ZEPPELIN MUKANA EARTH HOUR -TAPAHTUMASSA LA 23.3.2024 KLO 20.30-21.30 

Kauppakeskus Zeppelin osallistuu Earth Hour -tapahtumaan lauantaina 23.3. klo 20:30 -21:30. Sammutamme tunnin ajaksi mainostornin valomainokset ilmaston ja ympäristön puolesta.

Kutsumme myös sinut mukaan osallistumaan Earth Hour -tekoihin: katso vinkkejä WWF:n sivuilta, kuinka voit osallistua ja olla mukana ilmaisemassa tukesi luonnon ja ympäristön puolesta.

Earth Hour on ympäristöjärjestö WWF:n organisoima maailmanlaajuinen ilmastokampanja, jossa yksittäiset ihmiset, yritykset, kaupungit, kunnat sekä muut organisaatiot ympäri maailmaa sammuttavat valonsa tunnin ajaksi samanaikaisesti. Tämän symbolisen eleen avulla jokainen voi ilmaista huolensa ympäristön tilasta ja ilmastokriisistä päättäjille. 

Lue lisää Earth Hour-tapahtumasta täältä >>

Vastuullisuustekojamme Zeppelinissä

Kauppakeskuksena tavoitteenamme on tarjota yrityksillemme sekä asiakkaillemme tila ja paikka, jossa on mahdollisuus tehdä kestävämpiä ja vastuullisempia valintoja. Zeppelinillä on BREEAM Very Good -tason ympäristösertifikaatti. Zeppelinin kiinteistön kuluttama sähkö tuotetaan tuulivoimapuistossa Lakiakankaalla, Isojoen kunnassa. Kiinteistöstämme syntyneistä jätteistä jo 55% menee kierrätykseen ja uusiokäyttöön. Olemme pystyneet nostamaan kierrätysastettamme joka vuosi. Jäljelle jäävä osuus hyödynnetään kokonaisuudessaan energiatuotannossa.