Help Center Ukraine Oulu - tuotekeräys parkkialueella LA 28.5. klo 10-14

Yhteistyössä Help Center Ukraine Oulun kanssa: pienkeräys lauantaina 28.5. klo 10-14

Tuo lauantaina 28.5. tavaralahjoituksia Help Center Ukraine Oulun pienkeräyspisteelle, klo 10-14 välisenä aikana. Keräyspiste sijoittuu Ketolanperäntien (Zemppi Areena) puoleisen sisäänajoväylän välittömään läheisyyteen P-alueelle. Parkkialueen keskemmällä sijaitsee Katsastuskontti. 

Tutustuthan huolellisesti Help Center Ukraine Oulun kokoamiin, alla oleviin keräysohjeisiin, ja tuothan pisteelle pelkästään toivelistassa esitettyjä tuotteita: 

1.PIENKODINKONEET: Puhdistathan aina käytetyt kodinkoneet ennen meille tuontia ja tarkastat niiden olevan toimivia.

2.HYGIENIA: Listan lisäksi meille kyllä saa tuoda uusia hiustenmuotoilutuotteita, uusia hajuvesiä, uutta kosmetiikkaa jne. Ukrainalaiset naiset ovat niistä kyllä varmasti todella onnellisia! Jokainen töihinkin laittautuva nainen tietää, ettei niitä ilmankaan ole kiva olla ja lähteä työelämään.

3. Meillä on todella kova puute sadetakeista ja sateenvarjoista, ne kirjaimellisesti viedään käsistä kun niitä saadaan‼️

4.Otamme vastaan kesäkenkiä ja kesätakkeja aikuisille ja lapsille joka koossa. Kenkien ja takkien on oltava ehjiä ja puhtaita. Otamme vastaan vain uusia alusvaatteita ja sukkia.

5. Pieniä mattoja: WC:n mattoja, pieniä pyöreitä mattoja tai kapeita mattoja. Kapeat matot saavat olla pitkiäkin.
Jos matot eivät ole uusia, niiden on oltava ehjiä ja puhtaita. Verhojen tulee olla myös hyväkuntoisia, ehjiä ja puhtaita ja mielellään nykyaikaisia. 

Lasten piirustusvälineistä lopussa ovat: piirustuspaperit, piirustus- ja maalauslehtiöt, tussit, vahavärit, vesivärit ja katuliidut. Katuliidut ovat olleet lasten keskuudessa erittäin suosittuja. 

Kiitos jos jaksoit lukea ohjeistuksen läpi. Tuothan meille vain näitä pyydettyjä asioita.

Keräyspisteen sijoittuminen P-alueelle:

Jaa halutessasi tietoa pienkeräyksestä Help Center Ukraine Oulun Facebook-julkaisun muodossa.