Hintatieteenlaitoksen sääennuste loppuviikkoon: HURRRJAA HINTAMYRSKYÄ TO-SU 16.-19.3.2023!

Hintatieteenlaitokselta ennustetaan: hurja Hintamyrsky iskee loppuviikosta Kempeleeseen!

Hintamyrskyn neljä päivää ovat täynnä yksi toistaan huikeampia tarjouksia!

Parhaita tarjouksia voit bongata ennakkoon Zeppelinin Hintamyrsky-sivulta jo nyt, ja keskiviikkona Oulun lähialueilla sekä Raahen seudulla alueellisesti jaetusta Hintamyrsky-tarjouslehdestä! Digiversion Hintamyrskyn tarjouslehdestä löydät kampanjasivulta.

OHJELMA 

Torstaina & perjantaina
Klo 12 ja 13-16 välisenä aikana (huom. arvio) Hintamyrsky LIVEnä!
Torstaina esitellään UPOUUSI LASTENHOITOHUONE!
Hyppää linjoille Facebook live -lähetykseen, ja kuulet tuoreeltaan liikkeiden tarjouksista. Live -lähetystä seuranneiden ja kommentoineiden kesken arvontaa!

Lauantaina 
Klo 13 ja 15 | MUUMIT
Rakastetut Muumipeikko ja Pikku Myy vierailevat Zeppelinissä! Lavaohjelmassa nähdään Pikku Myyn Jymy-yllätys! Hali- ja yhteiskuvatuokiot lavaosuuden jälkeen.

Sunnuntaina 
Klo 13 alkaen | ELLA ja HELMI
YouTube-, TikTok- ja Instagram -kanavilta tutut Ella ja Helmi Zeppelinissä! Lavaosuuden jälkeen 90minuutin mittainen meet&greet, jossa pääset moikkaamaan Ellaa & Helmiä ja pääset yhteiskuvaan.

Otathan huomioon, että tapaamisaikaa on rajallisesti.

Klo 15:30 | 100€ shoppailuraha-arvonta
Katso painetun Hintamyrsky-tarjouslehden takakansi, ja palauta täytetty arpalipuke Keskustorin palautuslaatikkoon to-su välisenä aikana! Su 19.3. klo 15:15 mennessä palautetut, yhteystiedoilla varustetut lipukkeet osallistuvat 100 € shoppailurahan arvontaan. Tutustu shoppailuraha-arvonnan sääntöihin linkistä (nettiversio) ja arvontapisteellä paikan päällä.

Torstaista sunnuntaihin:
Lattiabingoa yllättäviin aikoihin! Kuuntele päivän juontajaa, tule Keskustorille, valitse numero ja saatat voittaa!

Klo 11-17 to-la, klo 12-16 su: EkoKeko TUO & VIE -KIERRÄTYSPISTE
Tuo & Vie -kierrätyspiste kerätään käyttökelpoisia leluja (ei pehmoleluja), pelejä sekä pestyjä lasten ulkovaatteita, sekä harrastusvälineitä.
Toimitamme EkoKeko Tuo & Vie -kierrätyspisteille tuodut käyttökelpoiset ja ehjät tuotteet Hope Oululle Hintamyrsky-päivien jälkeen.

Erilliskeräys, HOPE Oulu
Tee tuotelahjoitus Hintamyrsky-päivien aikaan, ja lahjoita lapsille ja nuorille kevääseen ja kesään sopivia vaatteita ja kenkiä. Huomioithan, että vaatteiden ja kenkien tulee olla kevääseen ja kesään sopivaa, ehjiä, puhtaita ja hyväkuntoisia - tuotteita, joita itsekin käyttäisit. Hope Oulu tukee heikommassa asemassa olevia perheitä Oulun seudulla.

Erilliskeräys, Help Center Ukraine-Oulu
Tee tuotelahjoitus Hintamyrsky-päivien aikaan, ja lahjoita ukrainalaisille pakolaisille kattiloita, paistinpannuja, siivilöitä, leikkuulautoja, raastinrautoja; koulureppuja/laukkuja; keittiön pienkodinkoneita; uusia alushousuja, boxereita, sukkia; uusia vuodevaatteita, pyyhkeitä; kevät/kesätakkeja aikuisille ja lapsille; moppeja, rikkalapiosettejä; sheivereitä, hiusharjoja, ihonhoitotuotteita; lapsille D-vitamiineja. 

Tuothan vain Help Center Ukraine-Oulun listan mukaisia lahjoituksia. Viimeisin päivitys löytyy Facebook-seinältä: https://www.facebook.com/helpcenteroulu 

Muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta.