Joulukuun viikonloppuisin ennen aattoa: aputonttuja lahjapakkaamolla, Joulupukki & Muori tervehtivät tuvallaan sekä muuta jouluista ohjelmaa!

Keskustorilla häärivät kolmena viikonloppuna ennen aattoviikkoa apunasi AJAX-Sarkkiranta ry:n aputontut:

jätä jouluiset yllätyksesi hetkeksi lahjapakkaamolle, ja saat tuokion päästä valmiit joululahjat paketoituna kotiinviemisiksi. Paketointi on maksuton, voit halutessasi antaa pienen lahjoituksen tukemaan yhdistyksen toimintaa. Pakkaamo on avoinna vielä la-su 18.-19.12.

Lahjapakkaamon yhteydestä löytyy lahjaideoiden showroom, jossa vinkkejä joulun yllätyksiin tarjoavat Zeppelinin liikkeet! Showroom on avoinna joka päivä, 19.12. asti.

Keskustorilta löydät myös tunnelmallisen Zeppelinin joulutorin: joulutorilta voit hankkia vaikkapa lähialueen toimijoiden kauniita sisustustuotteita, käsitöitä & koruja, asusteita ja herkkuja. Joulutorilla on viikoittain uusia myyjiä tuotteineen, aina 23.12.2021 asti. Joulutorin toteuttaa kanssamme Ossuuskunta Aittaputtiikki.

Joulukuun viikonloppujen vieraamme, Joulupukki ja Muori saapuvat tuvalleen pohjoispäädyssä, Pulla-Pirtin ja Lucky Dragon -ravintolan välisessä tapahtumatilassa. Pukki ja muori ovat paikan päällä la-su 18.-19.12. noin klo 12-16 välisenä aikana. Joulupukki lukee mielellään terveisiä tai kysymyksiä, jotka voit lähettää Digipostin välityksellä osoitteesta 

https://www.kyselynetti.com/s/Zeppelinin_jouluarvonta

Tapahtumatilassa pääset seuraamaan myös jouluisia esityksiä:

la & su 18.12., 19.12.:

  • tiernaryhmä Kuninkaat Murrosta klo 14:00

Koronapassin esittäminen tapahtumatilan henkilökunnalle on sisäänpääsyn edellytys yli 16 vuotiailta sekä aikuisilta. Lapset ovat lämpimästi tervetulleita pukin ja muorin juttusille aikuisen seurassa. Muutokset ohjelmaan ovat mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta.