Nyt Zeppelinissä: yöpymismahdollisuus karavaanareille eteläisellä lisäparkkialueella

Yhteistyössä Matkaparkki.com ja Kauppakeskus Zeppelin - yöpymispaikkoja Zeppelinin eteläisellä lisäparkkialueella!

Yöpyminen asuntoautoille tai asuntovaunuille varatulla alueella on nyt mahdollista myös Zeppelinissä.
Paikoitustilaa on varattavissa Matkaparkki.com -mobiilisovelluksen avulla kesäkuulta 2022 alkaen. Sovelluksesta on mahdollista tarkistaa varattavissa olevat sähköttömät (5€ /yö) ja sähkölliset (9€ /yö) pysäköintiruudut.

Matkaparkki.com -paikoitustila löytyy Zeppelinin eteläpuolelta, lisäparkkialueelta Kiekkotien varrelta. 

Matkaparkkiin on helppo saapua ja viipyessään tutustua alueen palvelutarjontaan ja aktiviteetteihin. Parkissa ei ole henkilökuntaa, mutta asiakaspalvelu toimii 24/7 Matkaparkki.com:in puolesta numerossa 020 198 2220 (8,4 snt/min). Varausten tekeminen on toistaiseksi mahdollista ainoastaan Matkaparkki.com -mobiilisovelluksella.

Tutustu tarkempiin ohjeisiin palveluntarjoajan verkkosivuilta, parkkisovelluksen voit ladata puhelimesi Google Play- tai App Store -sovelluskaupasta:

IOS: https://apps.apple.com/us/app/matkaparkki-com/id1571303085
Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.matkaparkki.app

Matkaparkki.com on suomalainen karavaanareille tarkoitettu sovellus, jonka kautta on varattavissa jo yli 160 matkaparkkia ja leirintäaluetta ympäri Suomen.
Sovellus on julkaistu kesällä 2021 ja sillä on yli 14 000 rekisteröitynyttä käyttäjää. Matkaparkki.com:in tavoitteena on digitalisoida karavaanimatkailua ja mahdollistaa suurempi määrä helposti varattavissa olevia yöpaikkoja matkailijoille.