Olet tervetullut Zeppeliniin, muistathan ohjeet turvalliseen asiointiin!

Pyrimme huolehtimaan siitä, että vierailusi Zeppelinissä sujuu miellyttävästi. Muistathan omalta osaltasi edistää vierailun turvallisuutta, ja muistaa

 • Käyttää kasvomaskia, mikäli terveydentilasi sen mahdollistaa
 • Pestä kädet
  Pesupisteet löytyvät asiakas-wc-tilojen yhteydestä sekä Prisman pullonpalautuspisteeltä
 • Käyttää käsidesiä
  Huuhdeannostelijat löytyvät wc-tilojen ja torialueiden välittömästä läheisyydestä, sekä kauppakeskuksen sisäänkäynneiltä
 • Säilyttää turvallinen etäisyys 
  Pidä vähintään 2m turvaväli kanssasi samassa tilassa olevaan henkilöön, myös myymälätiloissa. Käytä kasvomaskia, jollei riittävää etäisyyttä ole mahdollista säilyttää.

Asiakkaidemme ja henkilökuntamme terveys ja turvallisuus on meille erittäin tärkeää: huolehdimme yleisten tilojen sekä kosketuspintojen kuten koneportaiden hihnojen, painikkeiden, kahvojen ja katkaisijoiden siistimisestä tehostetusti. Pinnat pyyhitään huolellisesti ja siivouksessa käytetään desinfioivia puhdistusaineita.
Jos havaitset kiireellisiä puutteita wc-tiloissa tai tilojen kunnossa, soita

 • Kiinteistöhuolto Jurvelin: p. 010-821 6035
 • kiireettömän palautteen ollessa kyseessä Zeppelinin verkkosivujen palautelomakkeen kautta

Edistäthän sinäkin osaltasi asiointiturvallisuutta, ja kiinnität edelleen huomion käsihygienian lisäksi aivastus- ja yskimistekniikkaan (olkavarsi tai hiha). Suosittelemme kasvomaskin käyttöä, jos terveydentilasi sen mahdollistaa.

Olet meille lämpimästi tervetullut; tulethan kuitenkin oireettomana ja terveenä. Jos tunnet olosi nuhaiseksi, pyydäthän toista perheenjäsentä asioimaan puolestasi. Muistathan yleisissä tiloissa ja myymälätiloissa asioidessasi noudattaa myymäläkohtaisia ohjeistuksia.

Löydät lisätietoa koronaviruksesta ja ennaltaehkäisystä omassa arjessasi Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen tietokoosteesta.