Shoppailureissulle Zeppeliniin ja Tivolibussilla Tivoliin 25.5.-17.8.2024

Vietä hauska tivolipäivä Kempeleessä, ja hengähdä huvittelun ohella Zeppelinissä!

Tänäkin kesänä voit viettää hauskan koko perheen hurvittelupäivän Kempeleessä: Suomen Tivoli viipyy paikkakunnalla toukokuun lopusta elokuun puoliväliin! 
Tivolin hurvittelukausi avataan lauantaina 25.5. klo 12.

Tivolireissun ohella on sujuva tulla hengähtämään Zeppeliniin, ja viettää tuokio shoppaillen. Samalla käynnillä voi myös nauttia hetkestä kauppakeskuksen kahviloiden ja ravintoloiden herkkujen äärellä! 

Zeppelinissä et kanna huolta parkkimaksusta; 1500 maksutonta pysäköintiruutua sijoittuu kätevästi ympäri kauppakeskusta. 
Sähköauton lataus käy kauppakeskusvierailun aikana sujuvasti kahdella latausasemalla itä- ja länsipuolella kauppakeskusta. 

Mitäpä jos jättäisitkin autosi parkkiin Tivolivisiitin ajaksi Zeppeliniin? Kulku Tivoliin onnistuu 25.5. alkaen Tivolibussilla: reitti lähtee Oulusta, Nallikarista ja suuntaa Oulun keskustan ja Zeppelinin kautta Tivoliin. 

Zeppelinissä Tivolibussin pysäkki sijoittuu läntiselle, moottoritien puolelle kauppakeskusta ja D-oven (Rosso, H&M) ja E-oven väliselle jalkakäytävälle (Hippu Kids, Click Shoes). Pysäkkialueelta löytyy Saaga Travelin Tivolibussin aikataulukyltti.

Matkan hinta Oulusta Kempeleeseen tai Kempeleestä Ouluun on 5€ / suunta, matkan hinta välillä Zeppelin - Tivoli tai Tivoli - Zeppelin on 2€ / suunta.
Tänä vuonna voit ostaa myös perhelipun, tai matkat edestakaisin. Tutustu hinnastoon Saaga Travelin verkkokaupassa.


Lippuja voi ostaa bussista käteisellä ja kortilla, ja etukäteen Saaga Travelin verkkokaupasta. 

QR-koodilla verkkokauppaan:

Saaga Travel, Tivolibussin aikataulut