Tulossa LOKAKUUSSA, Naisten ilta LA 7.10.

Zeppelinin ilta ihanille naisille koittaa jälleen lokakuun ensimmäisenä lauantaina!

Varaa tuokio laatuaikaa itsellesi ja ystävällesi, ja tule Kauppakeskus Zeppeliniin lauantaina 7.10.2023.
Naisten illasta löydät upeita erikoistarjouksia, naisten muodin esittelyä, yllätyksiä ja hemmottelua, pikakampauksia ja kasvokimalteita sekä yllätyspalkintoja!

Naisten illan aikataulu on klo 16-20:30, jossa pääesiintyjänä on 25-vuotista taivaltaan viihteen tähtitaivaalla juhliva ShoWhat klo 19:00-19:30!

Suomen drag-viihteen kuninkaalliset, Osku Heiskanen ja Jarkko Valtee, lupaavat tarjoilla säihkettä ja tähtisadetta, kun lavalle nousevat heidän rakastetuimmat hahmonsa niin kotimaasta kuin ulkomailta. Koko komeuden kruunaavat ShoWhatin omat, karismaattiset ja komeat tanssijat. 

Sonnustaudu paljetein, kimaltein ja glitterein; yllätämme Naisten illan teeman huomioineita vieraitamme ihanin yllätyksin juontajiemme Sami Kurosen ja Juuso Korpimäen toimesta. Ehkäpä Sami ja Juuso saavat yllättää juuri sinut?

Unohda arjen harmaus ja syksyn pimeys, anna itsellesi lupa nauttia ja säihkyä, ja tule kimaltamaan kilpaa ShoWhatin kanssa!

Juontamassa nähdään ja kuullaan upea Sami Kuronen! Shoppailu ja hemmottelu alkavat klo 16. 

Kaipaatko tyylivinkkejä syksyyn ja talveen 2023? Osallistu Zeppelinin Naisten illan hemmottelu- ja tyylipäivän arvontaan! 

Näin osallistut: 

Säännöt, pdf -versio

  • täytä sähköinen arvontalomake 14.9.-1.10.2023 välisenä aikana 
  • varaudu mahdolliseen yhteydenottoon tapahtumatiimimme puolelta maanantaina 2.10.
  • mahdollisen voiton osuessa kohdalle, varaudu saapumaan Zeppeliniin perjantaina 6.10. ja lauantaina 7.10. ja nauti upeasta elämyksestä!
Skannaa QR-koodilla arvontalomakkeelle:

Tapahtuman tarkempi aikataulu julkaistaan piakkoin, päivityksiä voit seurata Zeppelinin Facebook-seinältä.

Lämpimästi tervetuloa viettämään hetki kanssamme hyvässä seurassa!