Vieraile turvallisesti Zeppelinin SATUMAISESSA Joulun avauksessa la-su 20.-21.11.

Zeppelinin SATUMAINEN Joulun avaus ja vierailun turvallisuus

Järjestämme joulun avaus -tapahtuman alueella voimassa olevia terveys- ja aluehallintoviranomaisten suosituksia ja turvallisuusohjeita noudattaen. Sisääntuloilta, torialueilta ja wc-tilojen lähistöltä löytyvät käsihuuhdeannostelijat. Tehostamme yleisten tilojen ja kosketuspintojen puhdistusta erityisesti tapahtumapäivinä. Tapahtumapisteet on sijoiteltu laajasti ympäri kauppakeskusta sisätiloissa ja parkkialueella (porot).

Tulethan sinäkin vieraisille:

  • terveenä,
  • kasvomaskia käyttäen, jos terveydentilasi sen suinkin mahdollistaa,
  • käsihygieniasta huolehtien tihennetyin pesuin ja käsidesin avulla,
  • ja pidät vähintään kahden metrin etäisyyden tuttuihin ja tuntemattomiin.

Joulupukki ja muori, tarinatuokiot (Keskuskatu)

Joulupukki ja muori ottavat vieraita vastaan vuoronumerojärjestyksessä, jollei toisin ohjeisteta. Joulupukin luo jonottaessa ja tarinatuokiolla suosittelemme kasvomaskin käyttöä, mikäli 2m etäisyyttä ei ole mahdollista säilyttää. 

Ohjelma Keskustorilla, showroom, Lahjalinjasto -paketointipiste

Suosittelemme kasvomaskin käyttöä Keskustorilla järjestettävien ohjelmanumeroiden aikana, sekä lahjaideoiden showroom- ja Lahjalinjasto -paketointipisteellä, mikäli 2m etäisyyttä ei ole mahdollista säilyttää. 

Satuseikkailu -rastipisteet

Rastit sijoituvat 7 eri sijaintiin Zeppelinissä. Rastien tehtäviä voi suorittaa vapaavalintaisessa järjestyksessä, mikäli pisteillä on hetkellisesti ruuhkaa. Täytetty seikkailupassi palautetaan arvontalaatikkoon Keskustorilla.

Zeppelinissä voit edelleen vierailla turvallisin mielin. Teemme parhaamme edistääksemme vierailusi turvallisuutta; olemme saaneet loppuvuonna 2020 tunnustuksena erittäin hyvin hoidetuista turvallisuustoimista Covid-19 Compliant -sertifikaatin. Vihreä tarra sisäänkäynneillämme viestii vastuun kantamisesta ja välittämisestä.