Zeppelinin juhlavuosi vuonna 2022 - Valmiina arkeen ja juhlaan jo 30 vuotta!

Kauppakeskus Zeppelin viettää 30-vuotis juhlavuotta vuonna 2022!

Kauppakeskus Zeppelinin avajaisista tulee alkaneena vuonna täyteen huikeat 30 vuotta. Zeppelinin valmistumista juhlittiin näyttävästi vuonna 1992, ja kolmen vuosikymmenen aikana kauppakeskuksessa on nähty mm. TV:stä tuttuja esiintyjiä ulkomailta saakka, monster truck -autoja parkkialueella, järjestetty kännykän murskauskisoja & muotinäytöksiä, esitelty superautoja ja vietetty vuonna 2011 upean uuden puolen avajaiset. Aina kun tapahtuu, let's Zeppelin!

Kolmea vuosikymmentä tullaan juhlistamaan keväällä teemaviikon merkeissä. Mikäli kevään koronatilanne suinkaan mahdollistaa, tavoitteenamme on järjestää tuolloin syntymäpäiväjuhlat. Lisäämme tällä välin synttäreihin liittyviä ajankohtaisia uutisia verkkosivuillemme, ja julkaisuja Facebook-seinällemme.

Kuinka Zeppelin on liittynyt kohdallasi arkeen tai juhlaan vuosien mittaan, ja tällä hetkellä? Kerro meille! Voit lähettää Zeppeliniin liittyviä muisteloita esimerkiksi täyttämällä juhlavuoden verkkokyselyn, linkistä

https://www.kyselynetti.com/s/Zeppelin30vuotta

tai verkkosivumme palautelomakkeella; valitsemalla palautetyypiksi Muu, ja kirjoittamalla palautteen alkuun saatteeksi "Muistoja Zeppelinistä"

Muistoja tullaan julkaisemaan vuoden 2022 aikana somekanavissamme ja kauppakeskustapahtumien yhteydessä.
Kerro siis yllättävin, mukavin, hauskin tai muu elämääsi sykähdyttävin Zeppeliniin liittyvä muistosi meille 15.12.2022 mennessä!

Muistojen kirjaamisen lisäksi voit halutessasi osallistua arvontaan. Tutustu arvonnan sääntöihin (verkkosivuilta ladattava pdf-tiedosto)

Kauppakeskus Zeppelin - Valmiina arkeen ja juhlaan jo 30 vuotta!