Zeppelinin uudistuksia juhlittiin tammikuussa 2024

Vuosi 2023 oli Zeppelinissä mittavien uudistusten vuosi!

Alkuvuodesta käynnistettiin kauan kaivatun lastenhoitohuoneen rakennus sekä 1.kerroksen asiakas wc -tilojen täysuudistus. Zeppelinin alkuperäisosan, eli niin kutsutun vanhan puolen lattiaremontti pyöräytettiin käyntiin kesän alussa. Myös vuoden merkittävin liiketilaremontti käynnistyi hypermarket Prismassa.

Lastenhoitohuone avattiin asiakaskäyttöön maaliskuun puolivälissä. Hoitohuone sijoittuu pohjoispäätyyn, JYSK -myymälän ja ravintola Pizzeria Istanbulin väliseen tilaan Matteustorin 1.kerroksessa.
Tila on suunnattu vauvaperheille: lastenhoitohuoneeseen saavuttaessa voi jättää vaunut parkkiin ja ulkovaatteet naulakkoon, tilasta löytyy rajattu leikkialue taaperoikäisille, ruokapöytä ja keittiötila välipalan lämmittämistä varten, kaksi erillistä imetystilaa sekä wc -tila.

1.kerroksen asiakas wc-tilat avattiin asiakkaille kesäkuun alussa. Uudistetut tilat päivittyivät unisex -tiloiksi, ja samaan yhteyteen saatiin lisäksi esteetön wc -tila.

Lattiaremontin lopputuloksena Zeppelinin alkuperäisen osan, ja vuonna 2011 valmistuneen uudisosan lattiapinnat tuovat osiot yhtenäisen, tyylikkään ilmeen alle. Viihtyvyyttä lisättiin vuoden mittaan myös yleisalueilla, vaihtamalla vanhan puolen käytävä- ja risteysalueiden valaisimet valoteholtaan parempiin ja energiaystävällisempiin led -valaisimiin.

Samaan aikaan vuonna 2023 tehtiin hypermarket Prismassa täysremontti, jossa tilat remontoitiin lattiasta kattoon. Lopputuloksena on täysin uusi, ja upea päivittäistavarakauppa.
Lisäksi Zeppelinin alueen sähköautojen latausmahdollisuudet laajenivat ABC latausaseman valmistumisen ansiosta.

Nyt voit ladata sähköautosi Zeppelinin-vierailusi aikana: