Formulahuumaa Zeppelinissä!

MTV Total ja DNA Welho tuovat Formulat  Zeppeliiniin koko viikonlopun ajaksi

MTV ja DNA Welho järjestävät yhteisen valtakunnallisen tapahtumakiertueen ja 29.-30.3. viikonloppuna tapahtuma toteutetaan täällä Zeppelinin kauppakeskuksessa. Luvassa on huikea show tulevan Formulakauden kunniaksi!

Tapahtumassa pääset osalliseksi aidosta Formula-huumasta: sinulla on mahdollisuus kuvauttaa itsesi aidon F1-auton ratissa ja saat kuvan hienoksi muistoksi ja vaikka koko suvulle jaettavaksi. Pääset myös ajamaan kilpaa F1-simulaattorilla ja voit nähdä ja tavata MTV:n kanavilta tuttuja ruutukasvoja. Mukana tapahtumassa ovat mm. TV:stä tutut Inka Korhonen ja Antero Mertaranta.

Kiertue tarjoaa sekä elämyksiä että informaatiota: voit omin silmin verrata normaalia TV-kuvaa ja teräväpiirtolaatua, tutustua kevään ja kesän MTV Totalin ykkössisältöihin sekä hyödyntää kiertueen loistavat tarjoukset. Mikäli HD-kuva kiinnostaa, saat palvelua paikan päällä VHF Pro valtuutetulta antenniasentajalta. Häneltä saa hyviä neuvoja ja opastusta tarvittavista antenneista ja niiden oikeasta suuntaamisesta.

Tapahtumassa järjestettävillä aktiviteeteilla on loistopalkintoja. Formula-simulaattorilla nopeimmin ajavat pääsevät Malmin lentokentälle ajamaan oikeaa Formula-autoa ja lisäksi yleiseen kilpailuun osallistuvien osalta onni voi potkaista jopa Monzan kisoihin. Palkintona on nimittäin neljän hengen matka seuraamaan Formulaa livenä paikan päällä.

Tämä kausi on meidän! Tule ja osallistu ja virittäydy F1 –huumaan.

Tervetuloa!

MTV Total ja DNA Welho

f1_Jaguar_R4_©JoonasSyrjälä (1)