Hintamyrsky on jyrähtänyt!

Leudot kevättuulet väistyivät myrskytuulten alta, kun Hintamyrsky saavutti Zeppelinin 14.-17.3. ja toi mukanaan huikeaa ohjelmaa kolmelle päivälle!

Tarjousryöpyn ohessa Zeppelinissä pääsi taianmaailmaan Jokeri Pokeri Boxin seurassa. Lisäksi mukana menossa oli kasvomaalaaja, joka taiteili upeita taideteoksia pikkuisille. Perjantaina lavalle astui Arttu Wiskari, joka sai kuuntelijat mukaansa tunnelmoimaan mm. hitillään Tuntematon Potilas. Torstaina ja perjantaina oli myös oiva mahdollisuus voittaa huikeita palkintoja Z-Bingossa: Onnea kaikille voittajille, jotka kantoivat mukanaan kotiinsa mm. taulu-tv:tä, lippuja ja kodin elektroniikkaa! Lauantaina kaikki innokkaat pääsivät Jonne Jääkarhun synttärijuhliin, kun Jonne Jääkarhu saapuu Ranualta Zeppeliniin ja toi mukanaan mm. eläinseikkailurataa, kasvomaalausta, Taikuri Karin, pomppulinnan ja paljon muuta kivaa!

Kiitos kaikille Hintamyrskyläisille sekä onnittelut myös Zeppelinin 200€:n lahjakortin voittajalle Virpi K.:lle! Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti voitosta.

ps. Lisäämme pian kuvia nettisivuillemme tapahtumasta