Click Shoes

Palveleva kenkä- ja laukkukauppa

Click Shoes on suomalainen, perhevetoinen kenkä- ja laukkukauppaketju, joka toimii tällä hetkellä 20 paikkakunnalla 26 myymälän voimin. Ensimmäinen ClickShoes -myymälä avattiin vuonna 2000 Turun keskustassa, ja tällä hetkellä myymälöitä löytyy lähes koko Suomen pituudelta Vantaalta Ouluun.

ClickShoes on uudenlainen ja erilainen kenkä- ja laukkumuotikauppa ihmisille, jotka arvostavat yksilöllistä tyylikkyyttä. Suuri osa mallistostamme tulee oman maahantuonnin kautta. Mallisto koostetaan Euroopan merkittävimmiltä kenkä- ja laukkualan messuilta, joten tarjoamme takuulla aina ajanhermolla olevaa muotia. Lisäksi hintatasomme on edullinen, sillä kohdistamme oman tuonnin kustannustehokkuuden suoraan myyntihintoihimme.

Kenkämallistostamme löydät oman 2Moons merkkimme lisäksi esimerkiksi seuraavat suosikkimerkit: Rieker, TenPoints, Skechers, Tamaris, Caprice, Pomar, Mustang, Björn Borg, jne. Laukkuvalikoimassamme on muun muassa Rieker ja Ulrika, -laukut. Ja varmasti kilpailukykyiseen hintaan.

Myymälöissämme sinua palvelevat iloiset, asiantuntevat ja osaavat myyjät, jotka auttavat sinua löytämään itsellesi sopivan, ja silmääsi miellyttävän mallin laajasta valikoimastamme.

Aukioloajat

Ma-Pe 11-17
La 10-16
Su Suljettu

Sijainti kauppakeskuksessa

2. krs

Click Shoes

Yhteystiedot

+35840236010

Verkkosivu

www.clickshoes.fi

Sosiaalinen media