Vero Moda / Jack & Jones

Tietoja

JACK & JONES aloitti maailmanvalloituksen yli neljännesvuosisata sitten. Alussa oli vain pari tavallista heppua, ensimmäinen farkkumallisto ja intohimo farkkuja kohtaan.

Tiimimme on kasvanut matkan varrella, mutta pohjimmiltaan kyse on edelleen tavallisista hepuista ja farkuista. Ja kyllä – miehen vaatekaapissa täytyy olla muutakin kuin hyvät farkut. Siksi valikoimastamme löytyy kaikki tarvittava pukeutumiseen: urbaaneja tyylejä, rentoja klassikoita, siistejä pukuja, asusteita ja kenkiä. Toisin sanoen asuja tilanteeseen kuin tilanteeseen.

Siksi JACK & JONES on enemmän kuin pelkkä brändi. Se edustaa veljeyttä – se on yhteisö, jonka jäseniä yhdistävät farkut ja joka on olemassa heitä varten. Emme sorru kikkailuun, vaan teemme ostamisesta helppoa. Tärkeintä ovat hyvät farkut ja hyvä fiilis.

VERO MODA on yksi Euroopan tunnetuimmista ketjumuotibrändeistä – ja brändi, johon voit luottaa nyt ja tulevaisuudessa. Pyrimme ilmentämään arkihetkien tunnelmaa aidolla ja eloisalla tyylillä, joka vetoaa jokaiseen ikäluokkaan. Kuluttajaamme määrittelee – ei ikä – vaan elämäntapa. He ovat ryhmä yksilöitä, joilla on omat mieltymyksensä ja identiteettinsä.

VERO MODAlta löydät laadukkaita ja helposti lähestyttäviä tuotteita jokaiseen hetkeen. Laajoista ja inspiroivista mallistoistamme löydät aina yhteensopivia kokonaisuuksia, joiden tavoitteena on luoda itsevarmuuden ja voimaantumisen tunteita kaikille.

Aukioloajat

Ma-Pe 10-20
La 10-18
Su 12-18

Sijainti kauppakeskuksessa

1. krs

Yhteystiedot

+358447713266

Verkkosivu