Oletko käynyt paloautossa? 112-päivän tapahtumapisteitä Keskustorilla ja parkkialueella ma 11.2.!

Miltä näyttää paloauton ohjaamo? Entä mistä tunnistaa aivojen verenkierron häiriön? Osaatko toimia hätätilanteessa?
112-päivä on Suomen turvallisuustoimijoiden yhteinen kampanja arjen turvallisuuden parantamiseksi. Teemapäivän tarkoitus on kiinnittää huomiota tapaturmien ja vahinkojen ennaltaehkäisyyn kotona, töissä ja vapaa-ajalla – pieniin arjen tekoihin ja valintoihin, joilla jokainen meistä voi parantaa omaa ja läheistensä turvallisuutta.

Tule tutustumaan maanantaina 11.2. arjen turvallisuuden teemapäivään seuraavien toimijoiden esittelypisteisiin, suurin osa pisteistä avoinna klo 11-19:

Aivoliitto, Epilepsialiitto, Hätäkeskus 112, Liikenneturva, Kempele Akatemia/nuorisopalvelut, Kempeleen Seurakunta, Pelastuslaitos, Poliisi, SPR, Suomen Pelastusalan Keskusjärjestö SPEK sekä Sydänyhdistys. 

Itäisellä parkkialueella pääset tutustumaan paloautoon ja poliisiautoon: paloauto ja poliisin virka-auto ovat esillä Zeppelinissä Ketolanperäntien (Zemppi Areena) puolella. Paloauto paikalla  klo 16-18 (huom. paloautolla hälytysvalmius – poistuu tarvittaessa suorittamaan hälytystehtävää).

Kauppakeskuksessa vietetään viikolla 7 välittämisen viikkoa: tule Zeppeliniin, ja näppää selfie Kempelehalii -kyltin vieressä, tägää kuvat Instagramissa ja Facebookissa lisäämällä tägit #kaikkiyhdessä #kauppakeskuszeppelin #kempelehalii

ja olet mukana jakamassa hyvää mieltä välittämisen viikolla!